Afbeelding
Foto: Shutterstock

Vrijwilligerscollege Positieve Gezondheid bij De Welle

Algemeen

NIJVERDAL - Wil je meer leren over positieve gezondheid, wat dit voor jou als vrijwilliger kan betekenen en over hoe je dit in jouw vrijwilligerswerk kunt toepassen? Volg dan het webinar ‘Positieve Gezondheid’ op dinsdag 6 juli van 19.00 tot 20.30 uur.

Dit online vrijwilligerscollege wordt verzorgd door Kitty van der Steege en Kayra Rodijk, beweeg- en leefstijlcoaches van De Welle. Wat is gezondheid eigenlijk? Gezondheid is het aanpassingsvermogen aan de uitdagingen van het leven. Gezondheid is niet wát je meemaakt, maar hóe je ermee om kunt gaan. Niet wat je mankeert, maar hoe je functioneert. Het is als het ware meebewegen met het leven. Het gaat over de dagelijkse dingen doen, over kwaliteit van leven, over meedoen, over zingeving en over veerkracht. Waar krijg je energie van en wat kost je energie. Het college gaat in op al deze thema’s. Wil je deelnemen? Geef je dan snel op! Dat kan bij Ria Maassen van den Brink via: r.mvdbrink@stichtingdewelle.nl of via 0546-571693. Vermeld bij opgave je naam, naam vrijwilligersorganisatie, e-mailadres en telefoonnummer. Geef ook kort aan welk vrijwilligerswerk je doet. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 28 juni, 12.00 uur. De Welle heeft een uitgebreid aanbod workshops en webinars voor vrijwilligers onder de naam ‘Vrijwilligerscolleges’. Zie voor meer informatie: www.stichtingdewelle.nl/vrijwilligerscollege.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 6 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 7 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 9 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 9 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 10 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 10 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 13 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 15 uur geleden