Successen voor leden PSV Hertruiters

Algemeen

HELLENDOORN - Ook dit weekend werd er weer gesprongen en dressuur gereden door leden van PSV Hertruiters. En niet geheel onverdienstelijk. 

In Heeten werd er gesprongen door Noortje ten Cate en Malika Elshof. Noortje reed met haar pony Macho in de klasse B categorie C. Zij sprong een mooi foutloos parcours en werd door de jury beoordeeld met 81,5 punten. Dit leverde haar een tweede prijs op. Malika startte met haar pony Silver King in dezelfde klasse in de categorie D/E. Ook zij sprong een keurig foutloos parcours en kreeg 81 punten voor de wijze van rijden. Hiermee behaalde zij de eerste prijs. In Balkbrug werd ook gesprongen. Hier startte Fleur Kruger met haar pony Starmaker in de klasse M categorie D/E. Ze wist een foutloze ronde neer te zetten met een tijd die goed was voor de zesde prijs.

In de dressuur Leverde Lieke Schutten een mooie prestatie. Zij startte met haar paard Enjoy in Markelo in de klasse M1. Ze behaalde een eerste en een tweede prijs met 192 en 202,5 punten.
 

Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 2 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 14 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 22 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 16 mei, 08:00
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15