Kringkampioenen voor PSV Hertruiters

Algemeen

HELLENDOORN - Dit weekend werden de kringkampioenschappen gehouden van Kring Reggedal. In Rijssen was er de dressuur voor de paarden en in Ambt Delden was er het springen voor de pony’s. Dit leverde twee kringkampioenen op voor PSV Hertruiters.

Lieke Schutten eiste het kampioenschap op met haar paard Enjoy in de klasse M1 dressuur met een score van 66%. Marilyn Roelofs werd kampioen in het B springen categorie D/E met haar pony Jacodi’s Bo’s Blaze. In het klassieke parcours won ze de zesde prijs en in het tweefasen parcours een derde prijs. Ook Noortje ten Cate reed een uitstekend klassiek parcours en behaalde een eerste prijs met haar pony Macho. Charéna Zandbergen startte in de klasse L categorie E met haar pony Kendale the Twins en kreeg de rozet voor een zesde prijs. Deze combinaties wisten zich allen te plaatsen voor de regiokampioenschappen.

In Heeten werd een dressuurwedstrijd voor pony’s gehouden. Hier maakt Dylian Roelofs haar debuut met de pony Esdal’s King W.A. Dat ging heel goed: ze kreeg 204 punten van de jury en won daarmee een tweede prijs. Ook Nické Miskotte was succesvol met Brouwershaven’s Diva. Zij startte in Beemte Broekland in de klasse L2 categorie D/E. Hier won ze twee eerste prijzen met 197 en 194 punten.

Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 2 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 6 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 18 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 20 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern gisteren
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 16 mei, 08:00