Gezellige winterfair in showroom Auto Aaltink

Algemeen

Mitsubishi- en Fiatdealer Auto Aaltink houdt op zaterdag 2 december van 9.00 tot 17.00 uur een gezellige winterfair. De showroom op industrieterrein ‘t Lochter in Nijverdal staat dan vol met leuke afwisselende kraampjes, waar bezoekers kunnen genieten van veel moois en lekkers uit de eigen streek. De entree is gratis.

Nijverdal - Geweldige wijnen, kazen, olijven en andere delicatessen. Allemaal voor de gezellige dagen die gaan komen. Maar ook mooie schoenen en lederwaren, heerlijke geuren, parfums en geschenkverpakkingen.

Vergeten we nog iets? Bloemen, planten, sieraden, cadeau-ideeën, (elektrische) fietsen, wooninspiratie en -decoratie, een reisadviseur, elektronica en ga zo maar door. Alle ondernemers nemen ook mooie aanbiedingen mee. Dus dat betekent voordelig cadeaus inkopen voor de decembermaand.

Er zijn stands van onder andere: Tuincentrum Gerben Calkhoven, Jemako-Francien Hazebroek, EP-Nijverdal, Pets Place Nijverdal, Travel Counsellors José Pennings, Check Inside, Renata Delicatessen, Schoenenhuis Jan Pas, Pand 55, Cigo Spithoff, Il Limone Italiaanse Delicatessen, Hoorpartners Gina van Dijk, DIO Drogisterij/Parfumerie, Annet Evers Sieraden en Kamphuis Fietsen uit Hellendoorn.

Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten. Wat dacht u van een kop erwtensoep? Of kiest u liever voor warme chocolademelk met slagroom of koffie of thee met een plak krentenwegge?

Gratis wintercheck

Naast alle gezelligheid kunnen bezoekers hun auto ook nog gratis door Auto Aaltink laten testen op achttien wintergevoelige aspecten. Daarnaast gelden er mooie acties op zowel nieuwe en gebruikte auto’s. Hierbij bovenop krijgen kopers van een auto tijdens de winterfair een retro DAB+-keukenradio cadeau. Meer informatie staat op www.autoaaltink.nl en op de Facebookpagina van Auto Aaltink.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 11 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 19 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 23 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10