Inloopspreekuur Arbeidsrecht

Algemeen

Nijverdal - Hangt er een ontslag boven uw hoofd en weet u niet wat uw rechten zijn? Moet u werkzaamheden verrichten die niet bij uw functie horen? Op de donderdagen 1 en 15 november kunt u hulp vragen tijdens het inloopspreekuur Arbeidsrecht in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Het inloopspreekuur wordt verzorgd door Winanda ter Avest. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en sinds 2007 is zij als arbeidsjurist in Nijverdal gevestigd met haar kantoor ‘Legal at Work’. Het inloopspreekuur is te vinden op de tweede verdieping van de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Deskundig advies

Winanda ter Avest geeft gratis deskundig advies aan ondernemers en particulieren op het gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, concurrentiebeding, ontslag of andere conflicten. U kunt vrijblijvend binnenlopen, het advies is gratis. Mochten er vervolgstappen nodig zijn, dan is er ook advies over de financiële gevolgen. Aanmelden is niet nodig.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 12 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11