Afbeelding

Foto’s van Hellendoorn vroeger en nu

Algemeen

HELLENDOORN - De komende maanden publiceert de stichting Oald Heldern wekelijks een serie van drie foto’s: Hellendoorn vroeger en nu.

De eerste is een oude foto, soms wel meer dan honderd jaar oud. Daarna een foto van dit jaar van precies dezelfde plek. Tenslotte een foto waarin de oude situatie overloopt in de huidige. Op die manier laten we zien dat je kunt vernieuwen met respect voor het verleden. De foto’s zijn te zien op de schermen van AH Rob Loomans, bij HOi Koerier, Facebook, Instagram en op de schermen van vakantieparken. De vormgeving is van Mariël Körbl, fotografie door Jan Podt en Willem Wijnen en de teksten zijn van Dinand Webbink, die het idee ontleende aan Amsterdam then and now. De eerste foto is er eentje van Smidsstraat 8, het karakteristieke pand van veehandelaar Gerrit Olthof, nu bewoond door het echtpaar Ponsteen-Olthof. De schuur is gebouwd in de jaren zestig van de 19e eeuw, inmiddels vervangen.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 1 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 3 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 4 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 5 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 5 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 9 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 10 uur geleden