Nieuwe programmering HOi fm

HELLENDOORN - Vanaf begin september is er op HOi fm een nieuwe programmering op de werkdagen en eind september zullen er ook wijzigingen in de weekendprogrammering volgen.

De eerste verandering is al 2 september ingegaan. Elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur is er het nieuwe programma Gas op die Lollie, gepresenteerd door Gerholt Lankamp en Jaco Veenstra. In dit programma staan auto- en motorsport centraal. Ook verandert er iets op de zaterdagochtend dan begint Jaco Veenstra om 09.00 uur Jaco Veenstra aan zijn nieuwe programma Goedemorgen Hellendoorn. Onlangs nam Gerholt Lankamp afscheid van dit programma.

Thema’s

Vanaf maandag in de avond krijgen bijna alle werkdagen een thema. Op de maandagavond is dit het Nederlandstalige lied met de programma’s We draaien door van 19.00 tot 21.00 uur met Robert Dokters en ‘t Piratencafé van 21.00 tot 22.00 uur met Gerard Marsman en Cor Dokters.
Op de dinsdagavond staat het dialect en streektaal centraal. Van 19.00 tot 20.00 uur brengt Gerrit Sasbrink zijn programma Heur ie dat wie proat plat en om 20.00 tot 22.00 uur Streektaal Radio met Ben Nijkamp.
De woensdagavond staat in het teken van Duitse Volksmuziek en Schlagers. Om 19.00 tot 20.00 uur brengt Hans Dijsselhof Blasmusik klingt so! en om 20.00 uur een uur Duitse Schlagers in Die Schlagerparade met Robert Schepers, dit is een herhaling van de zondagmiddag.
Op de donderdagavond krijgt het blues, jazz en soulprogramma Blue Notes van Henny van Petersen vanaf 16 september een uur erbij tot 20.00 uur.
Sylvain Bruggeman verhuisd met zijn programma Danceclassics van de woensdagavond naar de vrijdagavond tussen 19.00 tot 21.00 uur. De herhaling op de vrijdagavond komt te vervallen.  

Mariska de Wildt
Meer berichten
 
Auto zoeker