Afbeelding

Instuif bij de mini’s van de Zweef in september

Algemeen

NIJVERDAL - Ook voor de mini’s gaat het voetbalseizoen beginnen. Vanaf zaterdag 4 september van 9.00 – 10.00 uur zijn de minipupillen wekelijks welkom bij De Zweef. Deze en de overige zaterdagen in september is er instuif en kan er vrijblijvend getraind worden.

Naast mini’s zijn er ook voor andere leeftijdsgroepen volop voetbalmogelijkheden. Jongens en meiden vanaf 7 jaar die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden kunnen ook altijd een kijkje komen nemen bij De Zweef. Op zaterdagochtend zijn er de komende weken altijd mensen die je te woord kunnen staan. Nieuwkomers en geïnteresseerden hebben de gehele maand september dus een ideale kans om kennis te maken met het voetbal bij De Zweef.

Kinderen van 4, 5 of 6 jaar zijn op zaterdag 4, 11, 18 en 25 september van 9.00 – 10.00 uur welkom om vrijblijvend mee te trainen op het hoofdveld van De Zweef. We verwachten dat er de eerste weken zelf voor sportieve kleding en (voetbal)schoenen wordt gezorgd. We beginnen het seizoen met een serie trainingen. Dat biedt de begeleiders en de kinderen allereerst een goede kans te wennen aan het voetbal en elkaar beter te leren kennen. Op 2 oktober start aansluitend het najaarsseizoen 2021. Voor meer informatie over De Zweef Mini’s: dezweefminis@gmail.com, jeugdvoetbal vanaf 7 jaar: jeugdcommissie@dezweef.nl

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 1 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 2 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 4 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 5 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 5 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 8 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 10 uur geleden