Instuif bij de mini’s van de Zweef in september

NIJVERDAL - Ook voor de mini’s gaat het voetbalseizoen beginnen. Vanaf zaterdag 4 september van 9.00 – 10.00 uur zijn de minipupillen wekelijks welkom bij De Zweef. Deze en de overige zaterdagen in september is er instuif en kan er vrijblijvend getraind worden.

Naast mini’s zijn er ook voor andere leeftijdsgroepen volop voetbalmogelijkheden. Jongens en meiden vanaf 7 jaar die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden kunnen ook altijd een kijkje komen nemen bij De Zweef. Op zaterdagochtend zijn er de komende weken altijd mensen die je te woord kunnen staan. Nieuwkomers en geïnteresseerden hebben de gehele maand september dus een ideale kans om kennis te maken met het voetbal bij De Zweef.

Kinderen van 4, 5 of 6 jaar zijn op zaterdag 4, 11, 18 en 25 september van 9.00 – 10.00 uur welkom om vrijblijvend mee te trainen op het hoofdveld van De Zweef. We verwachten dat er de eerste weken zelf voor sportieve kleding en (voetbal)schoenen wordt gezorgd. We beginnen het seizoen met een serie trainingen. Dat biedt de begeleiders en de kinderen allereerst een goede kans te wennen aan het voetbal en elkaar beter te leren kennen. Op 2 oktober start aansluitend het najaarsseizoen 2021. Voor meer informatie over De Zweef Mini’s: dezweefminis@gmail.com, jeugdvoetbal vanaf 7 jaar: jeugdcommissie@dezweef.nl

Mariska de Wildt
Mariska
Meer berichten
 
Auto zoeker