Afbeelding

State of Art is stijlvol, tijdloos en modern

Algemeen

Het merk State of Art maakt nu kleding voor de man, maar er is een hele reis aan vooraf gegaan. Het begon namelijk met de productie van gebreide babykleding en doordat de markt voor babykleding veranderde, werd in de jaren 70 van de vorige eeuw de stap gezet naar de mode voor volwassenen, waarvan de mannenmode, onder de naam State of Art, nu nog steeds bestaat. De overstap naar de mannenmode is dus een slimme keuze geweest.

Mannen kiezen nu nog steeds voor State of Art. Het merk heeft dan ook een ruim aanbod voor elke man die zelfverzekerd voor de dag wil komen. De stijlvolle kledingstukken van State of Art zijn tijdloos, maar ondanks dat worden wel de actuele trends gevolgd en worden er moderne materialen gebruikt. Zo wordt in de overhemden bijvoorbeeld elastan, in polo’s gemerceriseerd katoen en in broeken lyocell verwerkt. Het resultaat is draagcomfort, duurzaamheid en kwaliteit waar men lang van genieten kan.

Voor deze lente heeft State of Art weer een nieuwe collectie gemaakt. Deze collectie is er eentje met een knipoog naar de natuur. State of Art maakt deze keer gebruik van natuurlijke materialen als katoen en linnen en ook met de groene tinten, toch wel kenmerkend voor de lente met al het ontluikend groen, wordt verwezen naar de natuur.

State of Art is in heel Europa te koop in de eigen winkels van het merk en bij vele andere modezaken. Een duidelijk teken van de populariteit. Ook bij Sans-online kan kleding van het populaire mannenmerk worden gekocht. Een kijkje online maakt direct duidelijk waar State of Art voor staat en waarom ervoor gekozen wordt. 

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17