Bedrijven in Nijverdal geven een kijkje achter de schermen tijdens de Open Banendag.
Bedrijven in Nijverdal geven een kijkje achter de schermen tijdens de Open Banendag.

Open Banendag in Nijverdal

Algemeen

Nijverdal opent op zaterdag 21 mei haar deuren voor stagiaires en werkzoekenden uit de regio tijdens de Open Banendag van Werken in Nijverdal. 

NIJVERDAL - Dit is de allereerste keer dat er vanuit de gezamenlijkheid een Open Banendag wordt georganiseerd in Nijverdal. Wij zijn namelijk van mening dat we samen meer bereiken dan alleen. Kom ook langs en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in Nijverdal op zaterdag 21 mei! 

“Een unieke kans voor jou en mij om op dezelfde dag, op hetzelfde terrein binnen te kijken bij een diversiteit aan bedrijven. Ontdek, oriënteer, laat je inspireren en leg contact!”, aldus Suzanne Woesthuis, HR EuroMouldings

De Open Banendag is bedoeld voor studenten en werkzoekenden uit de regio die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden die Nijverdal als werkgever te bieden heeft (en die zijn er genoeg!). Door middel van rondleidingen kunnen studenten en werkzoekenden bij verschillende bedrijven een kijkje achter de schermen nemen én zich oriënteren op een (nieuwe) baan of stage. Heb je altijd al willen binnenkijken bij Niverplast, Van Keulen of EastBridge? Dan is dit je kans! Kom jij ook Werken in Nijverdal?

De Open Banendag vindt plaats in Nijverdal van 10.00 tot 16.00 uur. Elk heel uur vinden er rondleidingen plaats bij Eurol, EuroMouldings, 12Build, Solarlux, Sepawand, Niverplast, Van Keulen Interieurbouw en Eastbridge. Hoe deze dag er precies uitziet? Dat ligt aan jezelf: lees je in op onze website via www.werkeninnijverdal.nl en bepaal welk bedrijf je op welk tijdstip wilt bezoeken. We raden je aan om ook eens langs te gaan bij bedrijven die je nog niet (goed) kent. Deze dag is juist in het leven geroepen zodat jij je (breed) kunt oriënteren op Werken in Nijverdal.

Werken in Nijverdal is een samenwerking tussen bedrijven uit Nijverdal. Ons gezamenlijke doel is om stagiaires en werkzoekenden te verbinden met en te behouden in Nijverdal. We brengen onderwijs, werkzoekenden en bedrijven samen en zetten Nijverdal als aantrekkelijke werkgever op de kaart. Dit doen we door kennis te delen, verschillende evenementen te organiseren voor stagiaires en werkzoekenden én korte lijntjes te behouden tussen de verschillende organisaties. Volg ons op social media via @werkeninnijverdal en bekijk onze website via werkeninnijverdal.nl voor meer informatie over de Open Banendag op zaterdag 21 mei.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17