Afbeelding

Jipkesbelt opent weer de deuren voor een open dag

Algemeen

NIJVERDAL - Het is tijd voor de derde editie van de open dagen van Tuinvereniging De Jipkesbelt op zaterdag 11 juni. De eerste twee edities waren een succes, oude getrouwen en nieuwelingen wisten de weg goed te vinden naar het tuincomplex. Maar liefst vijf vrijwilligers meldden zich aan en vier nieuwe leden lieten zich op de wachtlijst zetten voor een tuin. Deze nieuwe open dag wordt gehouden van 10.00 tot 13.00 uur.

Ook tijdens de open dag op 11 juni zijn er weer verleidingen op de Jipkesbelt. Er is weer van alles te koop. Van zelfgemaakte voederstations voor vogels tot prachtige fotoboeken over de Jipkesbelt en van spinazie en sla tot bietjes en radijsjes, je kunt het zo gek niet bedenken. De vrijwilligers van de koffieploeg schenken ook deze zaterdag weer liters koffie en thee en ook zijn er weer door de vrijwilligers diverse zelfgebakken taarten om van te smullen. 

Tuinvereniging De Jipkesbelt nodigt een ieder uit om op zaterdag 11 juni naar de open dag te komen. “Geniet met ons mee van alle verleidingen die de Jipkesbelt telt. Mis het niet en kom ook.” De tuinvereniging is te vinden aan Jipkesbeltweg in Nijverdal.

dejipkesbelt.nl

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 12 minuten geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 5 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 22 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' gisteren
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07