Afbeelding

FC Twente incasseert 2-0 verlies tegen Feyenoord

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente moest helaas afgelopen zondag het onderspit delven in het duel tegen Feyenoord. In De Kuip bleek de thuisploeg met 2-0 toch wat te sterk voor de Twentse hoofdmacht.

Het bleek helaas geen productieve middag voor de Twentse trots. Er kwamen in de eerste helft mooie kansen, maar alleen Feyenoord wist ze te benutten. In de 43-ste minuut zagen de 47.500 toeschouwers Kökcü de 1-0 op het scorebord zetten. Uiteindelijk zou het duel in de 64-ste minuut beslecht worden met de 2-0 door Hancko.

Ook trainer Ron Jans had gemengde gevoelens over het duel, dat best mooi verliep tot de eerste treffer. Het had 2-2 kunnen staan aldus Jans, maar Feyenoord was super gevaarlijk bij balverlies. En dit wist men goed af te maken. “Lars Unnerstall redde ons een paar keer. Ricky van Wolfswinkel kreeg een heel grote kans, waarbij wij ook de vraagtekens zetten of het een strafschop was. Hier ben je afhankelijk van de beslissing en die viel hier niet in ons voordeel uit.”

Vaclav Cerny kreeg kort voor rust een rode kaart. De tweede helft bleef verder bij onbenutte kansen voor de Twentenaren.

Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36