De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.

VOYAH zet voet aan wal in Nederland

Auto

REGIO - Met trots introduceert Baan Twente Voyah: het nieuwe merk dat zich begeeft tussen de elektrisch aangedreven personenwagens in het luxe premium segment. “Per heden presenteren we Voyah in Rijssen”, aldus Baan Twente. “Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Het kwaliteitsniveau, de prestaties en de functionaliteiten waar de voertuigen over beschikken maken dat het merk uitstekend past binnen ons portfolio.”

Het eerste model dat Voyah in Nederland introduceert is de Voyah Free. De Voyah Free levert indrukwekkende prestaties en bevat alle functionaliteiten die u van een luxe premium merk mag verwachten. Door de vierwielaandrijving in combinatie met een onafhankelijk geregelde luchtvering ervaart u bijzonder veel comfort. De accu heeft een capaciteit van 106 kWh en kan bidirectioneel laden. Met een actieradius van 500 km WLTP biedt deze 4,9 meter lange SUV letterlijk en figuurlijk alle ruimte om het ultieme gevoel van vrijheid op de weg te ervaren.

De Voyah Free Business is leverbaar vanaf 64.990 euro en de Voyah Free Flagship vanaf 69.990 euro. Later volgen de modellen Dream, Passion en Courage.

Luxe en comfort 

Het merk Voyah staat voor licht en elegantie en dat is terug te vinden in het design. Het dashboard bestaat uit drie schermen die individueel te bedienen zijn en samen toch één geheel vormen. Wat opvalt is het grote smart glass panoramadak met 99,9% UV-bescherming. Het luxueus afgewerkte interieur, waar het Italiaanse designhuis ItalDesign Giugiaro zijn signatuur aan heeft verbonden, versterkt het ruimtelijke gevoel. Comfort is ook te vinden in de stoelen die voorzien zijn van koeling, verwarming en beschikken over diverse massagefuncties.

“De merknaam is afgeleid van het Franse woord voyage (reis) en deze reis starten wij graag samen met u”, zo laat de dealer weten. “Onder het credo van Voyah ‘Freedom to explore’ nodigen wij u van harte uit om de Voyah Free zelf te ervaren.”

Highlights Voyah Free

 • Krachtig en aerodynamisch design
 • 360 kW/ 490 pk vermogen
 • Vierwielaandrijving met onafhankelijke luchtvering
 • Van 0 tot 100 in 4,4 seconden (720 Nm)
 • Geremd trekgewicht tot 2000 kg
 • 5 sterren rating in de C-NCAP crash- en veiligheidstest
 • Actieradius 500 km (WLTP)
 • Smart glass panoramadak met 99,9% UV protectie
 • Diverse exterieur- en interieurkleuren
 • Interieur van het designhuis ItalDesign Giugiaro
 • In hoogte verstelbaar dashboard
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17