Beth & Flo worden geroemd om hun frisse energie, eensgezind samenspel en verrassende vorm van concerteren.
Beth & Flo worden geroemd om hun frisse energie, eensgezind samenspel en verrassende vorm van concerteren.

Beth & Flo combineren cabaret met klassiek pianospel in het ZINiN Theater

Cultuur

NIJVERDAL - Met sketches, tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel veroveren Beth & Flo in rap tempo de Nederlandse theaterwereld. Deze twee klassiek geschoolde pianistes komen met hun nieuwste theatervoorstelling ‘Ander onderwerp’ op vrijdag 16 februari in het ZINiN Theater in Nijverdal.

De twee brengen klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een dosis humor. De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost. Een unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek.

Finalisten 

Beth & Flo, finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2020, worden geroemd om hun frisse energie, eensgezind samenspel en verrassende vorm van concerteren. Hun eerste voorstelling ‘Niet wat je denkt’ bewees al dat klassieke muziek allesbehalve stoffig is. De jury van het AKF prees hen als “een veelbelovend cabaret duo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Kaarten reserveren

Voor de klassieke muziekliefhebbers biedt ‘Ander onderwerp’ een ervaring buiten de gebaande klassieke paden door het vleugje toegevoegde cabaret. De voorstelling op vrijdag 16 februari begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11