Het cabaretduo bestaat uit Laura Bakker en Isabelle Kafendo.
Het cabaretduo bestaat uit Laura Bakker en Isabelle Kafendo.

Schaamteloos cabaret van n00b in het ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Het ZINiN Theater komt op vrijdag 12 januari op zijn kop te staan, want het spraakmakende cabaretduo n00b, bestaande uit Laura Bakker en Isabelle Kafando, komen met hun show ‘n00b speelt n00b’ naar Nijverdal.

Deze voorstelling is niet zomaar cabaret; n00b beweegt zich tussen ‘millennial cabaret en urban muziektheater’, en hun unieke stijl is als een frisse wind in het Nederlandse cabaretlandschap. ‘n00b speelt n00b’ is een reis door het leven als een n00b – een nieuweling, een groentje, een nobody. Ze schakelen van de ene scène naar de andere en onthullen op geheel eigen wijze de absurditeiten van het leven. 

De pers is lyrisch over het duo. De Volkskrant bekroonde de show met 5 sterren en omschreef het als “heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken”. NRC gaf het een indrukwekkende 4 sterren en noemde het “een ijzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars”. Parool voegt eraan toe: “Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker!” Het succes van n00b werd ook erkend met de prestigieuze cabaretprijs Neerlands Hoop, uitgereikt in oktober 2023.

‘n00b speelt n00b’ combineert humor, muziek en een unieke kijk op het alledaagse leven. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 12 januari om 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11