Afbeelding

Inloopochtend voor minima

Human Interest

NIJVERDAL - De tweede Inloopochtend voor de Minima van 2024 wordt gehouden op dinsdag 20 februari. Dit is de gebruikelijke derde dinsdag van de maand. De inloopochtend begint om 9.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deze ochtend zal Yvonne Doornebosch komen vertellen over de nieuwe inloopplek in het Noabershuus in Hellendoorn. 

De inloopplek heeft de naam LEV, wat staat voor Leven, Eigen Regie en Veerkracht. Onder het genot van koffie of thee is er voldoende tijd om te luisteren en vragen te stellen. De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van “Het Spectrum” Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). 

Opgave is voor deze inloopochtend niet nodig. Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen. Neem voor meer informatie contact op via e-mail (trefpuntminima@hotmail.com) of telefonisch (06- 10 63 38 46 op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11