Afbeelding
Foto: Shutterstock

Inloopochtend minima

Human Interest

NIJVERDAL - De eerste inloopochtend van 2024 voor de minima wordt op dinsdag 16 januari gehouden vanaf 9.30 uur. Dit is de gebruikelijke derde dinsdag van de maand. De inloopochtend is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Er is deze inloopochtend geen speciaal thema of een gastspreker, dus onder het genot van koffie of thee is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van ‘Het Spectrum’ aan de Hendrik Wormserstraat 1 te Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Opgave is niet nodig.

Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen. Neem voor meer informatie contact op met trefpuntminima@hotmail.com of 06 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur)

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17