Afbeelding

Inloopochtend voor minima

Algemeen

NIJVERDAL - De eerstvolgende Inloopochtend voor de Minima wordt gehouden op maandag 11 december. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 13.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deze inloopochtend zal er een culinaire uitdaging zijn. Onder leiding van een culinair specialist zullen er verschillende kleine hapjes gemaakt worden, die aan het eind van de ochtend gezamenlijk tijdens de brunch opgegeten gaan worden. Gedurende de hele ochtend is er voldoende gelegenheid zijn om bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

De inloopochtend wordt niet op de gebruikelijke plaats gehouden, maar in de socioruimte van de Bendien Smitshof nummer 38 in Nijverdal. In verband met het inkopen van de benodigdheden is het van belang dat men zich opgeeft voor deze ochtend. Graag opgeven voor donderdag 7 december door een e-mail te sturen naar trefpuntminima@hotmail.com of door te bellen naar 06 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17