Afbeelding

Spreekuur Arbeidsrecht

Juridisch

NIJVERDAL - Recentelijk op staande voet ontslagen of staan er arbeidsplaatsen op de tocht als gevolg van een reorganisatie en onzeker hoe verder te handelen? Kom dan op donderdagmiddag 8 februari tussen 12.30 en 14.30 uur naar het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Tijdens dit spreekuur staat deskundige Ria Ruiter van het arbeids-juridisch adviesbureau RuiterAdvies klaar om bezoekers van gratis advies te voorzien. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Deskundig advies is van groot belang, vooral wanneer mensen op staande voet worden ontslagen. In dergelijke situaties is het raadzaam om een specialist in te schakelen. Als er sprake is van arbeidsplaatsen die komen te vervallen, moet de werkgever duidelijk uitleggen waarom dit het geval is. En zo zijn er talloze situaties denkbaar waarbij het verstandig is om een expert te raadplegen om op die manier problemen te voorkomen. 

Ria Ruiter staat op donderdagmiddag 8 februari tussen 12.30 en 14.30 uur klaar tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken om kosteloos advies te verstrekken. De onderwerpen waarover bezoekers advies kunt inwinnen, variëren van arbeidscontracten en reorganisaties tot ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen. Kom langs en maak van de gelegenheid gebruik om allerlei vragen te stellen en professioneel advies in te winnen.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11