Afbeelding

Spreekuur Arbeidsrecht

Juridisch

NIJVERDAL - Recentelijk op staande voet ontslagen of staan er arbeidsplaatsen op de tocht als gevolg van een reorganisatie en onzeker hoe verder te handelen? Kom dan op donderdagmiddag 8 februari tussen 12.30 en 14.30 uur naar het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Tijdens dit spreekuur staat deskundige Ria Ruiter van het arbeids-juridisch adviesbureau RuiterAdvies klaar om bezoekers van gratis advies te voorzien. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Deskundig advies is van groot belang, vooral wanneer mensen op staande voet worden ontslagen. In dergelijke situaties is het raadzaam om een specialist in te schakelen. Als er sprake is van arbeidsplaatsen die komen te vervallen, moet de werkgever duidelijk uitleggen waarom dit het geval is. En zo zijn er talloze situaties denkbaar waarbij het verstandig is om een expert te raadplegen om op die manier problemen te voorkomen. 

Ria Ruiter staat op donderdagmiddag 8 februari tussen 12.30 en 14.30 uur klaar tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken om kosteloos advies te verstrekken. De onderwerpen waarover bezoekers advies kunt inwinnen, variëren van arbeidscontracten en reorganisaties tot ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen. Kom langs en maak van de gelegenheid gebruik om allerlei vragen te stellen en professioneel advies in te winnen.

Afbeelding
Het einde is in zicht 1 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 6 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 18 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 20 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 22 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! gisteren
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42