Afbeelding

In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub

Nieuws

NIJVERDAL - Senia is een organisatie die  liefhebbers van boeken, muziek, kunst of andere culturele interesses samenbrengt. Senia wil nu een leesclub oprichten in de gemeente Hellendoorn. De kennismakingsbijeenkomst is op dinsdag 9 april om 14.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. 

Het doel van de leesclub is dat iedereen dezelfde boeken leest om die vervolgens gezamenlijk te bespreken. Het is de bedoeling dat deze leesclub ieder jaar een lijst met boeken vaststelt die besproken zullen worden. Leden ontvangen leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen om zo de besprekingen verdiepend en inspirerend te maken. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom tijdens de gratis kennismakingsbijeenkomst.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.zinin.com en www.zininbibliotheek.nl of door een e-mail te sturen naar jolanda.klunder@senia.nl. Aanmelden kan ook bij de balie van de Tourist Info.

Afbeelding
Nieuwe Arie Aardworm wandelroute 1 uur geleden
René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 14 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 15 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 17 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 17 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 18 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 18 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 21 uur geleden