Afbeelding

Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail

Sport

HELLENDOORN - De sportieve geest komt tot leven in Hellendoorn op zondag 7 april, als de ZorgSaam Reggedaltrail zijn paden opent voor enthousiaste hardlopers en wandelaars. Dit unieke evenement biedt zowel een uitdagende trailrun als een schilderachtige wandeltocht langs de oevers van de prachtige Regge startend vanaf sportpark de Voordam aan de Koemaste.

De Reggedaltrail, die de vervanger is van de door hoge waterstand afgelaste Carbidtocht rond kerst, heeft een speciale lente-editie gekregen dankzij een eenmalige vergunning van Landschap Overijssel en Staatsbosbeheer. Onder de bekwame leiding van trailrunner Bertus van Elburg zijn er routes uitgestippeld die de schoonheid van de Regge en Schuilenburg benadrukken. Hardlopers hebben de keuze uit afstanden van 10, 17,5 en 25 kilometer, die starten om respectievelijk 10.30, 10.00 en 9.30 uur. Wandelaars kunnen genieten van routes van 5 of 10 kilometer, over goed toegankelijke paden of door dichter bos. Zij starten tussen 10.05 en 10.15 uur.

wandelen ZorgSaam Reggedaltrail, Hellendoorn

Voorinschrijving, open tot en met donderdag 4 april 12.00 uur via www.zorgsaamloperscompany.nl/kalender, wordt aangeraden om zeker te zijn van deelname. Op de website is ook uitgebreide informatie over dit evenement te vinden.

Na afloop van de tocht wacht de deelnemers een hartelijk welkom in de kantine van vv Hellendoorn, waar men onder het genot van een gratis consumptie en een assortiment aan warme en koude dranken, de ervaringen van de dag kan delen. De ZorgSaam Reggedaltrail belooft niet alleen een fysieke uitdaging te zijn maar ook een kans om het Reggedal in de lente te ervaren. Deze kans mag je niet missen.

Afbeelding
Lezing 'Van spintol tot spinnewiel' 6 minuten geleden
Afbeelding
Column: Een rare vraag? 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Arie Aardworm wandelroute 5 uur geleden
René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 18 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 20 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 21 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 22 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 22 uur geleden