Nijverdals Mannenkoor start een projectkoor (foto: Emile Willems).
Nijverdals Mannenkoor start een projectkoor (foto: Emile Willems).

Nijverdals Mannenkoor begint projectkoor

Algemeen

NIJVERDAL - Meezingen met Simon & Garfunkel? Het kan zomaar met het het nieuwe projectkoor van het Nijverdals Mannenkoor. “Het Nijverdals Mannenkoor gaat weer starten met een nieuw projectkoor. Op dinsdag 31 januari starten we hiermee onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt’’, zo meldt secretaris Jan Buwalda. “Als thema is gekozen voor ‘Simon & Garfunkel’ met nummers als Bridge Over Troubled Water, Cecilia en The Sound of Silence, maar ook andere nummers uit hun repertoire komen zeker aan bod. Wie kent deze geweldig mooie nummers niet van dit legendarische duo. Hebt u ook zin om deze zang met andere mannen te gaan vertolken, dan is dit uw kans. Kom en zing mee!’’

De repetities worden iedere dinsdagavond van 19.45 tot 20.45 uur gehouden in The Cross, Constantijnstraat 31 te Nijverdal. “Op zaterdag 15 april sluiten we het project af met een gezamenlijk optreden (projectkoor en NMK) tijdens het Voorjaarsconcert in Het Centrum te Nijverdal’’, aldus Buwalda.

Deelname is gratis en aanmelden voor dit project kan via secretaris Jan Buwalda: secretaris@nijverdalsmannenkoor.nl tel: 0548-615176 of 06-39501299. “U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend even binnenlopen tijdens de repetitieavond om de sfeer te proeven.’’

Meer informatie via www.nijverdalsmannenkoor.nl.

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 15 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 17 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 21 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 23 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet gisteren
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08