Afbeelding

Loop zelfverzekerd over straat met Tom Tailor

Algemeen

Tom Tailor maakt van jouw kledingkast een ware ‘man cave’. De herenlijn van Tom Tailor straalt mannelijkheid uit. Bovendien is de kleding zeer betaalbaar, van premium kwaliteit en op allerlei manieren te combineren. Ontdek het ruime aanbod van het Duitse kledingmerk bij Sans-online.


Tom Tailor begon in 1962 onder de naam HENKE & CO. Wat startte als een klein bedrijf in Hamburg is uitgegroeid tot een begrip in de kledingindustrie. Door hun stijlvolle en niet te drukke kleding val je niet op door de prints, maar wel door de elegante uitstraling. Het aanbod van Tom Tailor is enorm breed, van gekleurde truien tot zwart-wit gestreepte t-shirts en nette witte overhemden, er is voor ieders wat wils. De slogan van Tom Tailor is niet voor niks ‘Casual kleding voor een casual lifestyle’.


Ieder seizoen krijgt Sans-online nieuwe collecties van Tom Tailor binnen, zo blijf je up-to-date met de nieuwste trends. Naast Tom Tailor heeft Sans-online ook een ruim aanbod mannenkleding van diverse andere merken. Kijk voor de nieuwste Tom Tailor collectie op de website van Sans-online of kijk eens in de shop in shop van 40 m2 in de winkel.

Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 3 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 16 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 17 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 19 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 22 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47