Afbeelding

Loop zelfverzekerd over straat met Tom Tailor

Algemeen

Tom Tailor maakt van jouw kledingkast een ware ‘man cave’. De herenlijn van Tom Tailor straalt mannelijkheid uit. Bovendien is de kleding zeer betaalbaar, van premium kwaliteit en op allerlei manieren te combineren. Ontdek het ruime aanbod van het Duitse kledingmerk bij Sans-online.


Tom Tailor begon in 1962 onder de naam HENKE & CO. Wat startte als een klein bedrijf in Hamburg is uitgegroeid tot een begrip in de kledingindustrie. Door hun stijlvolle en niet te drukke kleding val je niet op door de prints, maar wel door de elegante uitstraling. Het aanbod van Tom Tailor is enorm breed, van gekleurde truien tot zwart-wit gestreepte t-shirts en nette witte overhemden, er is voor ieders wat wils. De slogan van Tom Tailor is niet voor niks ‘Casual kleding voor een casual lifestyle’.


Ieder seizoen krijgt Sans-online nieuwe collecties van Tom Tailor binnen, zo blijf je up-to-date met de nieuwste trends. Naast Tom Tailor heeft Sans-online ook een ruim aanbod mannenkleding van diverse andere merken. Kijk voor de nieuwste Tom Tailor collectie op de website van Sans-online of kijk eens in de shop in shop van 40 m2 in de winkel.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17