Dirk Scheele @ Paradiso
Dirk Scheele @ Paradiso Foto: Willem Schalekamp

Dirk Scheele staat met ‘Pepernotenpret’ in ZINiN

Algemeen

NIJVERDAL - Het Sinterklaasfeest komt eraan, en het ZINiN Theater in Nijverdal heeft de perfecte manier gevonden om de hele familie in de feeststemming te brengen! Op zaterdag 2 december, verwelkomt het ZINiN Theater jong en oud voor een onvergetelijke middag vol ‘Pepernotenpret’, de muzikale kindervoorstelling van niemand minder dan Dirk Scheele en zijn zeskoppige Pietenband. Deze voorstelling is op 2 december te zien om 11.00 en 14.00 uur.

‘Oude en nieuwe sinterklaasliedjes’ komen tot leven in deze wervelende show, waarin Dirk Scheele samen met de kinderen probeert Sinterklaas zelf achter de toetsen van een piano te krijgen en een vrolijk deuntje mee te laten zingen. Gaat het hem lukken? De spanning is om te snijden!

Speel mee in de show

Voor de kleine Sintjes en Pieten in de dop is er nog meer goed nieuws: kinderen die verkleed komen als Sint of Piet, krijgen de kans om mee te spelen in de voorstelling als hulpsinterklaas of hulppiet. Het wordt een groots en gezellig feest voor iedereen!

Dirk Scheele

Dirk Scheele, bekend van Nickelodeon en YouTube, brengt met ‘Pepernotenpret’ de gezelligste en leukste theatershow voor de Sinterklaasperiode, aldus het ZINiN Theater. Speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar, neemt de voorstelling het publiek mee in een interactief avontuur vol sinterklaasliedjes, verhalen, en vooral veel zang en dans. De zaal zal bruisen van de bekende deuntjes, en dikke kans dat de hele zaal de liedjes woord voor woord meezingt.

Kaarten reserveren

Mis dit spektakel niet en beleef samen met de hele familie een onvergetelijke show vol ‘Pepernotenpret’ op zaterdag 2 december in het ZINiN Theater in Nijverdal. Kaarten kosten 14,50 euro per stuk en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 3 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 11 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 13 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 15 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09