Peppa Pig beleeft een doldwaas avontuur.
Peppa Pig beleeft een doldwaas avontuur.

Peppa Pig beleeft een kampeeravontuur

Algemeen

NIJVERDAL - Peppa Pig komt op woensdag 27 december met al haar vriendjes naar het ZINiN Theater in de nieuwe show ‘Peppa op avontuur’ met voorstellingen om 13.30 en 16.00 uur.

Wie kent Peppa Pig niet? Het vrolijke varkentje dat niets liever doet dan avonturen beleven en in modderplassen springen. Na het succes van de televisieserie op Netflix, Nickelodeon en uitverkochte theatershows kan een (nieuwe) theatervoorstelling natuurlijk niet uitblijven.

In de spiksplinternieuwe voorstelling ‘Peppa op avontuur’ beleeft Peppa Pig weer een doldwaas avontuur. Samen met haar broertje George en haar vriendjes bereiden ze zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan.

Voor de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een leuke foto.

Gezien de grote belangstelling voor beide shows en om teleurstelling te voorkomen, is het advies om tijdig kaarten te reserveren. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 9 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11