Afbeelding

Sponsoractie Bakfietstocht op plein De Hoge Wal

Algemeen

NIJVERDAL - Zaterdag 14 april zullen op het plein bij de Hoge Wal weer een aantal activiteiten te zien en te doen zijn. Johnny Jansen, namens winkelcentrum De Hoge Wal heeft met het jongerenwerk van de Fakkeldrager en het Bakfietsje, een aantal activiteiten opgezet waar jong en oud wat te doen en te zien heeft.

Vanuit de Fakkeldrager en de Try Out word samen met een aantal jongeren in de meivakantie een bakfietstocht gereden van Zandvoort naar Rijssen in drie dagen. Deze fietstocht word gehouden om Mark en Anne-Marie Bak te ondersteunen die in Thailand evangeliseren en kinderwerk opzetten. Samen met het Bakfietsje, welbekend inmiddels, zullen zij deze dag op het plein van de Hoge Wal staan met een aantal activiteiten en een kraam van het Bakfietsje.

Veel te doen
Zo zal er een springkussen zijn voor de kleinsten, een IPS (Interactieve Play System) voor de jongeren en een elektrische boksbal, een ranja koe voor de kinderen om zelf te 'melken' én een wervelwind. In deze wervelwind worden waardebonnen omhoog geblazen die de deelnemer moet vangen. De gevangen waardebon is, ofwel een waardebon van een winkel in de Hoge Wal, ofwel een lotnummer voor een prijsje. Alle opbrengsten zullen naar het goede doel gaan.

De tocht
Op 30 april vertrekken Arjan Slagman en Dick ten Bolscher, samen met een aantal jongeren naar Zandvoort. Dick en Arjan zullen drie dagen op de bakfiets bivakkeren en de rest van de groep gaat op andere fietsen. Één deelnemer is zelfs voornemens om met een hand-bike te gaan rijden.

Aankomst
De dag van aankomst in Rijssen is op 3 mei. Deze dag is er een avond in K.C. Sion voor de Fam. Bak. De groep hoopt tijdens deze avond te arriveren.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 9 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 11 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 12 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 15 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 18 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 20 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 21 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 24 apr, 19:49