Afbeelding

Thuisin Rijssen: al jaren een begrip

Algemeen

RIJSSEN - Thuisin Rijssen, al jaren een begrip in Rijssen en omgeving. In 2001 is deze woninginrichting winkel opgericht door Wim en Rita Bruggink.

Eerst aan de Elsenerstraat met Profiel2000, toen aan de Rozengaarde met Colors@Home en later verder als Thuisin Bruggink in een mooi, ruim pand aan de Nijverdalseweg. Een winkel met een volledig assortiment van verf, behang, raamdecoratie, vloeren, buitenzonwering en kasten op maat.

Volgende stap
Wim Bruggink is zijn loopbaan begonnen als schilder en behanger en heeft jarenlange ervaring opgedaan met een eigen verfspeciaalzaak in Rijssen. In 2014 nam schilder Gerald Janssen intrek in hetzelfde pand als de Thuisin winkel en er ontstond een goede samenwerking tussen beide partijen. Zo goed, dat ze in 2016 besloten samen verder te gaan.

Overdracht
Inmiddels staat er een succesvol bedrijf en hebben Wim en Rita besloten het stokje over te dragen aan Gerald Janssen. Heb je een nieuwe woning of ga je verbouwen? Kom dan eens langs bij Thuisin Rijssen en wij adviseren je onder het genot van een kop koffie over alles op het gebied van woninginrichting.

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 2 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 9 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 14 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01