Afbeelding

Volg de nieuwe Facebookpagina van Hart van Hellendoorn-Nijverdal

Nieuws

Voor wie altijd op zoek is naar het laatste nieuws uit onze gemeente heeft het team van Hart van Hellendoorn-Nijverdal goed nieuws! Onze gratis weekkrant heeft nu een splinternieuwe Facebookpagina. We nodigen je uit om ons te volgen.

Op deze nieuwe Facebookpagina vind je niet alleen de vertrouwde artikelen die je gewend bent uit de papieren krant, maar ook exclusieve content die alleen online te vinden is. Hierdoor kunnen we nog meer interessante verhalen, updates en aankondigingen met je delen, rechtstreeks vanuit onze redactie.

Waarom zou je onze Facebookpagina volgen? Nou, hier zijn een paar goede redenen:

  • Snelle updates: Ontvang directe meldingen over breaking news, belangrijke evenementen en lokale ontwikkelingen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt in jouw buurt.
  • Interactie: Op onze Facebookpagina moedigen we interactie aan! Reageer op artikelen, deel je gedachten en meningen, en neem deel aan boeiende discussies met andere lezers en onze redactie.
  • Exclusieve content: Naast de artikelen die in de papieren krant verschijnen, publiceren we ook unieke verhalen, interviews en achtergrondinformatie die alleen online beschikbaar zijn. Mis het niet!
  • Gemak: Facebook maakt het makkelijk om artikelen te delen met vrienden, familie en collega’s, zodat ook zij op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws in onze regio.

Wij zijn vastberaden om ook van deze nieuwe Facebookpagina weer een succes te maken en iedereen te voorzien van betrouwbaar nieuws en interessante verhalen uit onze gemeente. Help ons om onze pagina te laten groeien door ons te volgen, onze berichten te delen en je vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van onze online familie.

Volg ons hier: www.facebook.com/HartvanHellendoornNijverdal

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 12 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11