Afbeelding
Foto: De Blenke

"Komkommertijd" bij De Blenke

Algemeen

NIJVERDAL - Toneelgroep De Blenke houdt haar jaarlijkse toneelavonden op vrijdag 8 & 15 maart en zaterdag 9 & 16 maart. De aftrap is op dinsdag 5 maart, dan is er een try out voorstelling voor bewoners van verschillende verzorgingshuizen in de gemeente Hellendoorn.

Toneelgroep De Blenke speelt dit jaar het komische blijspel "Komkommertijd", waarbij het decor is opgedeeld in tweeën. Het zijn twee hotelkamers, die wel erg veel op elkaar lijken. De eigenaresse van het hotel is Josefien, een stijve tante zonder humor. Omdat Marie de eerste prijs heeft gewonnen met het oplossen van een kruiswoordpuzzel in de Story, krijgen zij en haar man Gerrit een volledig verzorgde vakantie aangeboden in dit hotel. Tegelijkertijd arriveert Marion, zij krijgt de kamer toegewezen naast die van Gerrit en Marie. Dan komen er nog twee andere gasten, Hans en Claudia. Hotelmedewerker Frits wijst hen per ongeluk dezelfde kamer toe als Marion. En als Gerrit door de verbindingsdeur tussen beide kamers loert, ziet hij ook nog een bekende. Zodra Josefien zich met de zaak gaat bemoeien en er nog een journaliste van de Story ten tonele verschijnt, wordt de verwarring alleen maar groter… Het belooft een hilarische voorstelling te worden!

De toneelavonden worden gehouden in de grote zaal van Twents Ribhouse & Party-centrum Noabers, aan de Dorpsstraat in Hellendoorn. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur voor het publiek geopend.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman, Dorpsstraat 22 in Hellendoorn, of telefonisch via nummer: 06-16959008 (op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur). Ook kunnen kaarten worden gereserveerd via de website: www.toneelgroepdeblenke.nl.

In samenwerking met Noabers wordt bovendien een speciaal toneel-arrangement aangeboden (eten, drinken en toegangskaartje). Zie voor de mogelijkheden de website van Noabers Hellendoorn.

Nieuwe spelers

Toneelgroep De Blenke is op zoek naar nieuwe spelers (M/V). Lijkt het je leuk om toneel te spelen en in de huid van een ander te kruipen, kom dan een keer kijken bij één van onze repetitieavonden, of neem contact op met Cindy Ulkeman: 06-53295502.

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 12 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 23 minuten geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 2 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 14 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 16 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 20 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 22 uur geleden