Afbeelding
Foto: Myrthe Boksem

Chapter 3 "Born This Way"

Algemeen

NIJVERDAL - Chapter 3, de nieuwe voorstelling van JONI connect | dance & sport lifestyle is een feit. Dit jaar zullen de dansers op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 hun aangeleerde choreografieën laten zien in het ZINiN theater met als thema "BORN THIS WAY".

Als aansluiting op het thema 'everybody counts' van vorig jaar, willen Joshua Rada en Nicole Grooters laten zien dat niet alleen zij geboren zijn om de passie en liefde voor dans te delen met de wereld, maar willen zij dat ook de dansers en het publiek laten voelen dat je moet zijn wie je bent. Dat je ongeacht je ras, geslacht, geaardheid, groot, klein, jong of oud, trots mag zijn op hoe je geboren bent. 'Kijk niet naar anderen en laat je niet door anderen sturen, volg je hart want dat klopt'.

Hartslag
JONI laat niet voor niets een hartslag terugkomen in het logo van hun dans- en sportstudio. Met hun tweede kindje op komst is het thema dan ook allesomvattend en belooft ook 2019 een knaller van een show te worden. De show is niet alleen voor de leden, hun ouder(s) en verzorger(s), familie of vrienden. Ben jij een dansliefhebber? Zorg dan dat jij erbij bent!

Kaartverkoop
Kaartjes voor de show zijn te koop via www.zinin.com, telefonisch via 0548624489 of aan de ticketbalie bij het VVV kantoor. Entreeprijs volwassenen 10 euro, kinderen tot 12 jaar 7,50 euro. Joshua en Nicole verwelkomen jullie graag tijdens de shows op vrijdag om 19.00 uur of op zaterdag om 14.00 en 19.00 uur. Stay connected!

Foto: Myrthe Boksem

Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 1 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 14 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 15 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 18 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 21 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren