<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nijverdalse Familiedag met gezellige markt & Kareltje en Jasmijn

Nijverdalse Familiedag met gezellige markt & Kareltje en Jasmijn

Alweer de laatste dag van vijf dagen "Bruisend Nijverdal". Maar zeker niet de minste dag. Zondag 8 september 2019! Een gezellige familiedag, met een programma voor jong en oud. Heel veel activiteiten in het centrum en in en rondom de feesttent.

Denk daarbij aan een Brocante, Boeken & Vinyl Markt in de straten van het centrum en op het Henri Dunantplein, kinderactiviteiten en veel gezelligheid op het plein voor de feesttent. De winkels zijn deze dag ook geopend. De winkeliers van Nijverdal leggen die dag de rode loper voor je uit. Kom en profiteer van de speciale acties die in het kader van deze familiedag worden geboden. Entree is natuurlijk gewoon GRATIS.

Bruisende Kerk
Een traditie die al vanaf het begin van Bruisend Nijverdal wordt georganiseerd, is de Oecumenische Kerkdienst vanuit de tent. De Nijverdalse familiedag gaat van start met deze bruisende dienst, om 9.30 uur.

Brocante, Boeken en Vinylmarkt
's Middags kunt u genieten van de Brocante, Boeken en Vinylmarkt in de straten van het centrum. Voor veel mensen de gelegenheid om lekker te struinen langs vele kraampjes met allerlei snuisterijen. De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Kiekaballa discoshow
Vanaf 17:00 uur start de slotavond van Bruisend Nijverdal in de feesttent. Voor de kleinste inwoners van ons dorp is er eerst een knotsgekke discoshow met het populaire duo Kareltje en Jasmijn, bekend van Avonturenpark Hellendoorn. De Kiekaballa discoshow zal de kinderen doen dansen, springen en zingen op de vetste beats van de leukste kinderliedjes! Kareltje & Jasmijn zingen uit volle borst en dansen samen met de kinderen en misschien hebben ze ook nog wel wat leuke prijsjes bij hun voor de beste danser of danseres? Al met al een knotsgekke discoshow met Kareltje & Jasmijn van het Avonturenpark Hellendoorn!

Na dit feest zorgen De Feestdirecteuren en De Snollebollekes voor een spetterende afsluiting van Bruisend Nijverdal, editie 2019. Iedereen, jong en oud, is welkom. Enne, entree is weer helemaal GRATIS.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195492&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>