Foto:

Amnesia live bij de Gezelligeit op zaterdag 15 februari

HELLENDOORN - Zaterdag 15 februari zal de liveband Amnesia weer een avond boordevol lekkere dansbare rockmuziek verzorgen in het (uiteraard) gezellige café 'de Gezelligeit' in Hellendoorn. Ze zullen onder andere nummers van Anouk, Tina Turner, Herman Brood, Tower, Bryan Adams, Toto, Powerplay en nog veel meer 'oh ja' nummers spelen.

Amnesia is een liveband die de echte bekende nummers laat horen maar ook de herkenbare nummers die je al een tijd niet heb gehoord. Ze zorgen voor een flink portie rock muziek waarbij de strakke basis wordt gelegd door de drums (Ingo Verhaak uit Wierden) en bas (Arjan Jansen uit Rijssen) en daarbij wordt aangevuld met het melodieus gitaar,- (Wim Souhuwat uit Nijverdal) hammond en toetsenwerk (Cees- Jan Caron uit Zwolle) en inlevende zang (Erna Heuver uit Hellendoorn). Het is een typische liveband waar improvisatie, spontaniteit en speelplezier hoog in het vaandel staan. De band is opgericht in oktober 1992 en speelt al jaren in de huidige bezetting.

De band begint rond 22.00 uur te spelen op zaterdag 15 februari in de Gezelligeit, Bibenstraat 40 in Hellendoorn. Kom ook genieten! De entree is geheel gratis.

Meer berichten
 
Auto zoeker