Afbeelding

Fanstores FC Twente weer geopend na de lockdown

Algemeen

Sinds afgelopen zaterdag mogen winkels weer open. Dit is uiteraard ook goed nieuws voor FC Twente; fans zijn nu namelijk ook weer van harte welkom in de Fanstores!

ENSCHEDE - De medewerkers hebben er weer zin in om de trouwe fans te mogen ontvangen. Zij kunnen terecht bij twee fanwinkels. De Fanstore in de Grolsch Veste aan het Colosseum 65 is geopend op maandag tot en met zaterdag, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is deze gesloten.

De Fanstore aan de Haverstraatpassage 64 in Enschede is maandag gesloten. Op dinsdag tot en met zaterdag is men welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag is deze winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Brengt u nog liever even geen bezoek aan een fysieke winkel? Dan kunt u ook online alle fanartikelen kopen van FC Twente kopen. Hier is het gehele assortiment te vinden; van tenues en vrijetijdskleding tot leuke geschenken voor jong en oud. Bovendien steunt men met de aankopen ook de club in deze uitdagende tijden. Uiteraard hoopt men binnenkort ook weer te spelen met publiek. Kijk voor de online winkel op: www.shop.fctwente.nl

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54