Dirk Scheele is al meer dan 25 jaar actief als kinderartiest. Het zal dan ook een spetterende show worden in het openluchttheater!
Dirk Scheele is al meer dan 25 jaar actief als kinderartiest. Het zal dan ook een spetterende show worden in het openluchttheater! Foto: Leandro Bistolfi

Vier de vakantie met Dirk Scheele in het Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

Op zaterdag 27 augustus komt Dirk Scheele naar het Openluchttheater Nijverdal met zijn vrolijke zomervoorstelling ‘Op Reis met Dirk Scheele’. De landelijk bekende kinderartiest is o.a. bekend van het tv kanaal Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Hij neemt de kinderen mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals ‘Hoge bergen, verre landen’ en ‘Op het strand’.

NIJVERDAL - Dirk Scheele is al meer dan 25 jaar enorm populair onder kinderen met zijn eigen, vrolijke kinderliedjes. Via Nickelodeon en YouTube verwierf hij grote bekendheid en zingen alle kinderen vanaf 2 jaar al zijn liedjes mee.

In de show ‘Op reis met Dirk Scheele’ reist Dirk samen met zijn maatje Japie het Apie af naar de jungle waar ze lopen als een beer en gaan sluipen als een tijger. Rock mee op ‘Ik heb een gitaar’, luister naar het verhaal van het lieveheersbeestje. De reis eindigt weer dichtbij huis met oudhollandse liedjes als ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ en de ‘Hokie Pokie’.

Zing mee, dans erop los en vier samen met de kinderen vakantie bij Dirk Scheele in het Openluchttheater Nijverdal. Kaarten zijn te bestellen via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Er is ook voor volwassenen het nodige leuks te beleven in het Openluchttheater Nijverdal. Kijk voor de agenda op: www.zinin.com 

!
Afbeelding
Doneer speelgoed voor “Help Sint Helpen” 15 uur geleden
Afbeelding
Bezoek cabaretier Chris Verlaan in ZINiN Theater 17 uur geleden
Afbeelding
Europese top speelt waterpolo in Nijverdal 21 uur geleden
Afbeelding
Met Museum-Plus bus naar Fries museum 23 uur geleden
Afbeelding
‘Uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’’ 24 sep, 20:05
Afbeelding
‘We hebben onze doelen wel behaald’ 24 sep, 18:05
Afbeelding
Gezellige ‘fancy vintage fair’ Reggewijs 24 sep, 13:52
Afbeelding
De gewone man 24 sep, 11:50