Dirk Scheele is al meer dan 25 jaar actief als kinderartiest. Het zal dan ook een spetterende show worden in het openluchttheater!
Dirk Scheele is al meer dan 25 jaar actief als kinderartiest. Het zal dan ook een spetterende show worden in het openluchttheater! Foto: Leandro Bistolfi

Vier de vakantie met Dirk Scheele in het Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

Op zaterdag 27 augustus komt Dirk Scheele naar het Openluchttheater Nijverdal met zijn vrolijke zomervoorstelling ‘Op Reis met Dirk Scheele’. De landelijk bekende kinderartiest is o.a. bekend van het tv kanaal Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Hij neemt de kinderen mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals ‘Hoge bergen, verre landen’ en ‘Op het strand’.

NIJVERDAL - Dirk Scheele is al meer dan 25 jaar enorm populair onder kinderen met zijn eigen, vrolijke kinderliedjes. Via Nickelodeon en YouTube verwierf hij grote bekendheid en zingen alle kinderen vanaf 2 jaar al zijn liedjes mee.

In de show ‘Op reis met Dirk Scheele’ reist Dirk samen met zijn maatje Japie het Apie af naar de jungle waar ze lopen als een beer en gaan sluipen als een tijger. Rock mee op ‘Ik heb een gitaar’, luister naar het verhaal van het lieveheersbeestje. De reis eindigt weer dichtbij huis met oudhollandse liedjes als ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ en de ‘Hokie Pokie’.

Zing mee, dans erop los en vier samen met de kinderen vakantie bij Dirk Scheele in het Openluchttheater Nijverdal. Kaarten zijn te bestellen via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Er is ook voor volwassenen het nodige leuks te beleven in het Openluchttheater Nijverdal. Kijk voor de agenda op: www.zinin.com 

Afbeelding
Controle op de tijgermug 52 minuten geleden
Zing ook mee met de beste Britse hits!
The Best of Britain in het Openluchttheater Nijverdal 12 uur geleden
Afbeelding
'Noaberschap: Antwoord op vergrijzing in Twente en Achterhoek' 15 uur geleden
Afbeelding
Feest in Hellendoorn met muziek, dans en cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Wandelsport Haarle houdt 22e Sallandse Heuveltocht 22 uur geleden
2183 nieuwe bomen geplant.
Hellendoorn is druk met vergroenen gisteren
Afbeelding
Fleur Morrenhof is clubkampioen 30 mei, 19:51
De New Valley Singers 'next generation'. Oude en nieuwe leden vormen een enthousiaste, hechte groep (op de foto ontbreken Jens en Peter).
Jong en 'oud' vormen Next Generation 30 mei, 17:47