Afbeelding

Welke school wint de Kidsrun en verdient ijs?

Algemeen

NIJVERDAL - De Auto Aaltink CityRun Nijverdal wordt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten. Deze gezellige en sportieve dag op zondag 25 september begint met de Heutink – KidsRun voor onze jongste atleten. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Er is voor de eerste drie jongens en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs.

De start van de Heutink - KidsRun is om 12.30 uur voor de deelnemers van 11 en 12 jaar, de deelnemers van 9 en 10 jaar starten om 12.45 uur. Om 13.00 uur is de start voor de deelnemers van 7 en 8 jaar en tenslotte starten deelnemers tot en met 6 jaar om 13.15 uur. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is zullen de prijzen uitgereikt worden. Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft, wordt getrakteerd op een heerlijke ijsje van Brood- en Banketbakkerij Lorkeers, niet alleen de deelnemers, maar de gehele school! Geef je dus nu op voor de Heutink - KidsRun en vergeet niet jouw school te vermelden. Natuurlijk mogen ook de meesters en juffen meelopen om alle kids te ondersteunen. Zij hoeven zich niet op te geven voor deze afstand.

Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 2 minuten geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 1 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 4 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02