Motel Westcoast heeft al meerdere avonden in een nagenoeg uitverkocht ZINiN Theater gespeeld.
Motel Westcoast heeft al meerdere avonden in een nagenoeg uitverkocht ZINiN Theater gespeeld.

‘Westcoast songs’ met Motel Westcoast in het Openluchttheater

Cultuur

NIJVERDAL - Motel Westcoast laat de glorietijden van Amerikaanse Westcoast bands herleven op zaterdag 17 juni in het Openluchttheater Nijverdal met de ‘One of These Nights’.

Als geen ander brengt Motel Westcoast het zonnige California-gevoel over in songs van groepen als The Eagles, Crosby Stills Nash en Young, de Dooby Brothers en The Beach Boys. 

Motel Westcoast is een graag geziene gast bij ZINiN. Al meerdere avonden speelden zij in een nagenoeg uitverkocht ZINiN Theater. Maar niet alleen in Nijverdal zijn ze populair. Al ruim 200.000 bezoekers hebben de afgelopen 15 jaar genoten van een avondje Motel Westcoast. De reden van hun populariteit? Volgens muziekblad OOR is dat “de meerstemmige zang op misschien wel ‘olympisch niveau’. Zelden hebben vier stemmen zo goed bij elkaar gepast”. 

Trip down memory lane 

In hun tour ‘One of These Nights’ wijdt Motel Westcoast voor het eerst een gehele set aan de legendarische Eagles: één van ’s werelds best verkopende bands met meer dan 200 miljoen verkochte platen. Na de pauze volgt ‘The Best of the Westcoast’ met onder andere liedjes van groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Joni Mitchell. 

De muziek gespeeld door de live band van Motel Westcoast (met onder andere Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee en special guest Dilana Smith) moet zorgen voor een ‘Californian’ sfeer in het Openluchttheater. Voor sommige bezoekers is het een ‘trip down memory lane’ en anderen ontdekken juist westcoast-muziek voor het eerst. 

Kaarten reserveren

Motel Westcoast is op zaterdag 17 juni om 20.30 uur te zien in het Openluchttheater in Nijverdal. De kaarten kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 4 uur geleden
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 11 uur geleden
Jong en talentvol lid van SNO Nijverdal Sam van Veen (foto: Linda van Beekhoven).
Cursus Verenigingsscheidsrechter: ga fluitend het veld op! 30 apr, 20:18
Afbeelding
'Kuier deur Kruidenwijk': Stap voor stap naar een actiever en socialer leven 30 apr, 15:05
De nieuwe trainer van NKC ' 51 2: Herman Egberts
Herman Egberts wordt trainer van het tweede van NKC '51 30 apr, 13:58
Afbeelding
Ontdek reizen met het openbaar vervoer 30 apr, 09:15
Afbeelding
King's Men weer op de planken 29 apr, 12:31
Afbeelding
Ontwar digitale knopen 29 apr, 08:00