Afbeelding
Foto: ® J. Keep

The Bluebettes gaan 'Back to Mono'

Ingezonden

De oude platencollecties uit sixties zijn afgestoft, de platenspeler van zolder gehaald en het geluid is teruggezet naar mono. Dat kan dus maar één ding betekenen: de vijfkoppige damesformatie The Bluebettes komt op zaterdag 28 april naar het ZINiN Theater met de show 'Back to Mono', een zinderend muzikaal avontuur uit de roemruchte jaren zestig.

Achtergrond informatieIn 'Back to Mono' brengen The Bluebettes een sprankelende ode aan de fantastische jaren zestig muziek. De platencollecties van hun ouders moesten eraan geloven en ze hebben zich laten leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang. Zo werden de mooiste hits uit gekozen. Evergreens van vrouwelijke helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James, maar ook mannelijke toppers als The Beatles en The Monkees komen voorbij. Een feest van herkenning, een avond met oude hits uit de hippietijd.

Bluebettes verzot op de sixtiesZe zijn al weer vier jaar bij elkaar en in 2013 begonnen de Zwolse dames als 'De Zotte Zusjes'. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot The Bluebettes en treden in de Nederlandse theaters op. Meestal nemen ze hun publiek mee op een muzikale reis door de zestiger jaren. In 2017 traden ze op tijdens het tienjarig bestaan van ZINiN.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 7 minuten geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 12 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 13 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 14 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 17 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 20 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 23 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 23 uur geleden