Afbeelding

Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken

Juridisch

NIJVERDAL - Deskundige Ria Ruiter is donderdag 14 maart tussen 12.30 en 14.30 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal voor het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken. Zij kan helpen om tot een gezamenlijke oplossing te komen bij bijvoorbeeld onenigheid met de buren of dreigend ontslag vanwege een reorganisatie.

Deskundig advies is van essentieel belang, vooral in situaties zoals een ontslag op staande voet. Maar ook om de rust te bewaren in een conflict met buren of andere buurtgenoten. In zulke gevallen is het verstandig om een specialist in te schakelen. Er zijn talloze andere situaties waarbij het raadplegen van een expert problemen kan voorkomen of oplossen. 

Ria Ruiter staat klaar op donderdag 14 maart tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken om kosteloos advies te geven. De onderwerpen waarover zij advies geeft, variëren van arbeidscontracten en reorganisaties tot ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen. Maar ook op het gebied van geschillen met buren of buurtgenoten kan zij helpen bij het bereiken van een passende regeling of schikking. Aanmelden is niet noodzakelijk, loop gerust even binnen.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 17 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05