OV-ambassadeurs zijn deskundigen in het reizen met het openbaar vervoer.
OV-ambassadeurs zijn deskundigen in het reizen met het openbaar vervoer.

Inloopspreekuur OV helpt mensen comfortabel reizen

Verenigingen

NIJVERDAL - De OV-ambassadeurs van ‘Ervaar het OV’ houden op woensdag 7 februari tussen 10.00 en 11.30 een inloopspreekuur over het openbaar vervoer in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.  

Bewegingsvrijheid is van onschatbare waarde, vooral voor mensen die al wat ouder zijn. Gelukkig biedt het openbaar vervoer een uitstekende oplossing om zelfstandig en moeiteloos te blijven reizen. 

Gedurende dit spreekuur delen de ambassadeurs handige tips over het gebruik van het openbaar vervoer, waardoor mensen in staat zullen zijn om hun wereld te vergroten. Hoe kan er van punt A naar punt B worden gereisd met de trein en hoe kan er een kaartje of abonnement worden gekocht? 

Tijdens het Inloopspreekuur Openbaar Vervoer is iedereen van harte welkom met alle vragen en voor advies over het openbaar vervoer. Onderwerpen zoals betalingsmethoden, in- en uitchecken, beschikbare abonnementen, het functioneren van de buurtbus en het effectief plannen van reizen komen aan bod. De OV-ambassadeurs, deskundigen op het gebied van openbaar vervoer, staan klaar om mensen tijdens dit inloopspreekuur op woensdag 7 februari tussen 10.00 en 11.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal persoonlijk te assisteren. 

Afbeelding
Het einde is in zicht 4 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 9 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 21 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 23 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies gisteren
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42