OV-ambassadeurs zijn deskundigen in het reizen met het openbaar vervoer.
OV-ambassadeurs zijn deskundigen in het reizen met het openbaar vervoer.

Inloopspreekuur OV helpt mensen comfortabel reizen

Verenigingen

NIJVERDAL - De OV-ambassadeurs van ‘Ervaar het OV’ houden op woensdag 7 februari tussen 10.00 en 11.30 een inloopspreekuur over het openbaar vervoer in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.  

Bewegingsvrijheid is van onschatbare waarde, vooral voor mensen die al wat ouder zijn. Gelukkig biedt het openbaar vervoer een uitstekende oplossing om zelfstandig en moeiteloos te blijven reizen. 

Gedurende dit spreekuur delen de ambassadeurs handige tips over het gebruik van het openbaar vervoer, waardoor mensen in staat zullen zijn om hun wereld te vergroten. Hoe kan er van punt A naar punt B worden gereisd met de trein en hoe kan er een kaartje of abonnement worden gekocht? 

Tijdens het Inloopspreekuur Openbaar Vervoer is iedereen van harte welkom met alle vragen en voor advies over het openbaar vervoer. Onderwerpen zoals betalingsmethoden, in- en uitchecken, beschikbare abonnementen, het functioneren van de buurtbus en het effectief plannen van reizen komen aan bod. De OV-ambassadeurs, deskundigen op het gebied van openbaar vervoer, staan klaar om mensen tijdens dit inloopspreekuur op woensdag 7 februari tussen 10.00 en 11.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal persoonlijk te assisteren. 

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17