Lorenzo en Nick
Lorenzo en Nick

Goede resultaten voor heren van G.V. Fysion

Sport

NIJVERDAL/DIDAM - De heren van G.V. Fysion Nijverdal en Achilles Almelo turnden zaterdag 2 maart hun vervolgwedstrijd te Didam. Deze dag werd begonnen met de instap B heren bestaande uit Nick Haze en Lorenzo Heuver, ze turnen in teamverband. De gezamenlijke scores zijn bepalend voor de einduitslag.

Voor Nick was dit zijn allereerste wedstrijd ooit, hij liet zien dat hij goed had getraind had en voerde zijn oefeningen netjes uit. Lorenzo zit ook in zijn eerste wedstrijdseizoen, maar heeft iets meer ervaring. Hij liet nette oefeningen zien met een hoge moeilijkheid. Aan het einde van de wedstrijd mochten ze dan ook onverwacht maar zeker niet onverdiend de 3e plaats in ontvangst nemen met een teamresultaat van 266.100 punten.

In de volgende wedstrijd waren de jongens de jeugd B niveau 5 en junioren 1C niveau 5 aan de beurt.

Het jeugdteam bestond uit Milo van den Brink, Jurre Nijland en Kian van Mastrigt. De heren hebben hard getraind aan een aantal verbeterpunten. Dit resulteerde in een nettere oefening, en een zichtbare verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd. Milo eindigde op plaats 22, Kian werd 27e en Jurre 28e.

Fysion, turnen, heren, Sylvan Elink Schuurman
Sylvan op het podium.

Het juniorenteam bestond uit Sylvan Elink Schuurman, Coen Knapen, Sander Lucas, Gijs Wolthuis en Maurice Heuver. De heren lieten op bepaalde toestellen moeilijkere elementen zien waarbij netheid of vallen het verschil maakten. Hierbij werd Sylvan eerste, Maurice vierde en Sander zevende. Coen eindigde op de 10e plaats en Gijs als 14de.

De dag werd afgesloten door het juniorenteam 1D niveau 6 bestaande uit Twan van Brink en Daan Drosten. Voor deze heren was dit hun eerste wedstrijd van het seizoen. Tijdens de wedstrijd was duidelijk zichtbaar dat de jongens getraind hadden. Naast wat kleine foutjes lieten de heren mooie oefeningen zien die veelbelovend zijn voor de volgende wedstrijd. Uiteindelijk werd Twan netjes vijfde en Daan verdienstelijk zevende.

De trainers zijn allen zeer trots en kijken uit naar de volgende wedstrijd en of sommige heren zich hebben geplaatst voor een eventuele finale.

G.V. Fysion Nijverdal, Achilles Almelo, herenturnen Didam
Heren wedstrijd drie en vier 

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11