Afbeelding

Nieuwe verhalen wachten bij het ZINiN Voorleesuurtje

Verenigingen

NIJVERDAL - De voorleesvrijwilligers hebben weer mooie verhaaltjes geselecteerd voor de Boekstart Voorleesuurtjes in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Kom luisteren op woensdag 6, 13, 20 en 27 maart tussen 10.00 en 11.00 uur.

De allerkleinsten kunnen tijdens het Boekstart Voorleesuurtje hun fantasie de vrije loop laten gaan bij de verhalen die worden voorgelezen. Naast het voorlezen worden er ook liedjes gezongen om de sfeer compleet te maken. Het belooft een uurtje vol plezier te worden, waar peuters en kleuters samen met hun (groot)ouders/verzorgers van harte welkom zijn om te genieten en mee te zingen. 

Kom langs bij deze bijeenkomst waar taalontwikkeling, spraakontwikkeling, verhalen en liedjes samenkomen! De bevlogen voorleesvrijwilligers kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen! Geen aanmelding vereist, en deelname is helemaal gratis.  

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17