Afbeelding

Film Supereroi draait bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - Het is een hele prestatie om een relatie meer dan twintig jaar in stand te houden. In de film ‘Supereroi’ zijn hoofdrolspelers Marco en Anna dan ook superhelden, alhoewel hun twee decennia durende relatie onder druk staat. Hoe deze liefdesgeschiedenis de tand des tijds doorstaat is op dinsdag 20 en woensdag 21 september te zien bij ZINema filmhuis.

De twintig jaar dat Anna en Marco samen zijn vormt de rode draad in de film ‘Supereroi’, een tragische liefdesgeschiedenis die mooi begint met een toevallige ontmoeting tijdens een zomerse regenbui. In twintig jaar maken ze van alles mee: botsende kinderwensen, verschillende vriendenkringen, grillige persoonlijkheden, maar ook tedere momenten. Volgens Marco en Anna moet je dan ook over superkrachten beschikken om je hele leven van elkaar te houden. Als kijker moet je wel goed opletten, de film springt heen en weer door de tijd. En misschien leuk om naar aanleiding van deze film eens in de spiegel van je eigen leven te kijken.

Kaarten zijn te bestellen via www.zinin.com of telefonisch via 0548-624489 of af te halen bij de kassa van de Tourist Info/ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht gisteren
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! 1 okt., 18:02
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45