Clinique, Clarins en Lancôme verhuizen met Jan en Fredrike mee naar Hellendoorn.
Clinique, Clarins en Lancôme verhuizen met Jan en Fredrike mee naar Hellendoorn.

DA MOOI Fredriek in Nijverdal gaat sluiten

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Eigenaren Jan en Fredrike van Benthem stoppen met DA MOOI Fredriek in Nijverdal: “We gaan ons volledig focussen op onze vernieuwde winkel in Hellendoorn.”

Zo’n 32 jaar geleden begon het ondernemersavontuur voor Hellendoorners Jan en Fredrike van Benthem aan de Dorpsstraat in Hellendoorn. Sindsdien zijn ze de vaste gezichten van DA Fredriek. Na het eerste succes in Hellendoorn besluit het stel op meerdere plekken een vestiging te openen, waaronder in 2006 aan de Keizerserf in Nijverdal. De drogisterij in Nijverdal kreeg in 2014 een upgrade door de toevoeging van een MOOI parfumerie.

Focus op Hellendoorn

Nu is het tijd om afscheid te nemen van de winkel in Nijverdal. Jan van Benthem: “Onlangs hebben wij de keuze gemaakt DA MOOI Fredriek in Nijverdal te sluiten en ons volledig op de vernieuwde drogisterij en parfumerie in Hellendoorn te focussen. Dé plek waar wij met veel enthousiasme begonnen zijn.”


Jan en Fredrike van Benthem voor de winkel in Hellendoorn.

Toekomstbestendige winkel

Tijd om met pensioen te gaan is het nog niet, want er liggen nog heel wat mooie plannen voor Jan en Fredrike. Zo wordt medio november de winkel in Hellendoorn van binnen en buiten verbouwd tot een gloednieuwe, toekomstbestendige drogisterij en parfumerie, waar luxe, beauty en gezondheid de uitgangspunten zijn. Het beste van beide winkels wordt samengebracht naar één winkel. Zo gaan onder andere Clinique, Clarins en Lancôme meeverhuizen naar Hellendoorn. Naast de winkel worden ook beide schoonheidssalons vernieuwd. Een van de salons zal volledig in het teken komen te staan van het merk Clarins. 

Vaste gezichten

De vaste gezichten van de winkels in Nijverdal en Hellendoorn blijven werkzaam bij DA Fredriek. “We kijken uit naar deze mooie stap en zijn trots dat het voltallige team van 13 medewerkers straks aan de slag gaat in Hellendoorn. Daarmee kunnen we het beste van beide filialen naar onze vernieuwde winkel in Hellendoorn brengen en onze klanten van goed advies voorzien”, aldus Fredrike van Benthem.

Binnenkort start de uitverkoop van de winkelvoorraad in Nijverdal, houd de socialmediakanalen in de gaten voor leuke acties. 

DA MOOI Fredriek Nijverdal
Keizerserf 10c Nijverdal
T: 0548 621 343
E: info@da-fredriek.nl

DA Fredriek Hellendoorn
Dorpsstraat 14a Hellendoorn
T: 0548 655 715
E: info@da-fredriek.nl

www.da-fredriek.nl

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11