Afbeelding
Foto: Fotografie Heidi

Na twee jaar wordt er weer gefeest in Marle

Algemeen

Na twee jaar heeft Stichting Supporters Marle weer groen licht voor hun Paasweekend. Vrijdag 15 tot en met zondag 18 april vindt het evenement plaats in en rondom de feesttent in het dorp. “Ook dit jaar is het programma goed gevuld en is er van jong tot oud van alles te beleven.”

Vrijdagavond wordt het dorpsfeest afgetrapt met de band ‘Stoer’. Zij zijn, naar eigen zeggen, “Jovink wannebes met een volle bak energie”. ‘Gas d’r op’ en ‘Knetterhard’ zijn enkele nummers die deze avond meegezongen kunnen worden. Vanaf 20.00 uur is de tent geopend voor eenieder die zin heeft in “een onmeunig feest”.

De tweede dag van het Paasweekend in Marle wordt een feest voor kinderen. Op zaterdagmiddag 16 april start 14.00 uur de kindermiddag. Naast de springkussens, het knutselen en cupcakes versieren is er dit jaar een countrymiddag met mechanische rodeostier. Verder zijn er diverse activiteiten, zoals spijkerpoepen, hoefijzer gooien en een kleurwedstrijd. Om kans te maken op een prijs, moet de tekening zaterdagmiddag tussen 14.30 en 15.00 uur ingeleverd zijn in de feesttent. De kleurplaat is te vinden op www.paasweekendmarle.nl. Om 16.15 uur is er een optreden van de kinderen. Ook zal er ‘s middags een brommercross verreden worden voor kinderen uit Marle en omstreken. Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf onder begeleiding van ouder/verzorger.

Tweede paasdag

Op maandag 18 april zal om 10.00 uur de Trekkerslep van start gaan. Deelnemers gaan in verschillende gewichtsklassen strijden om de bekers en natuurlijk de eer. “Na 2 jaar geen trekkerslep wordt het wel weer tijd”, zegt de organisatie. ‘s Middags is voor de jongere sleper de skeltertrek. Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf bij de tent. De kinderen zullen in verschillende leeftijdsgroepen strijden voor de prijzen. Aansluitend zal in de tent de band ‘De Bunzings’ spelen. Deze heren spelen covers en eigen geschreven rocknummers in het Engels en dialect.

Voor meer informatie en acties kunt u kijken op de Facebookpagina Paasweekend Marle of op de website www.paasweekendmarle.nl. “Wij hebben er ontzettend veel zin in, wij hopen dat u dat ook weer heeft”, aldus de enthousiaste organisatoren.

Tekst: EG-Wél

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 10 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 17 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 22 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01