Afbeelding
Foto: Fotografie Heidi

Na twee jaar wordt er weer gefeest in Marle

Algemeen

Na twee jaar heeft Stichting Supporters Marle weer groen licht voor hun Paasweekend. Vrijdag 15 tot en met zondag 18 april vindt het evenement plaats in en rondom de feesttent in het dorp. “Ook dit jaar is het programma goed gevuld en is er van jong tot oud van alles te beleven.”

Vrijdagavond wordt het dorpsfeest afgetrapt met de band ‘Stoer’. Zij zijn, naar eigen zeggen, “Jovink wannebes met een volle bak energie”. ‘Gas d’r op’ en ‘Knetterhard’ zijn enkele nummers die deze avond meegezongen kunnen worden. Vanaf 20.00 uur is de tent geopend voor eenieder die zin heeft in “een onmeunig feest”.

De tweede dag van het Paasweekend in Marle wordt een feest voor kinderen. Op zaterdagmiddag 16 april start 14.00 uur de kindermiddag. Naast de springkussens, het knutselen en cupcakes versieren is er dit jaar een countrymiddag met mechanische rodeostier. Verder zijn er diverse activiteiten, zoals spijkerpoepen, hoefijzer gooien en een kleurwedstrijd. Om kans te maken op een prijs, moet de tekening zaterdagmiddag tussen 14.30 en 15.00 uur ingeleverd zijn in de feesttent. De kleurplaat is te vinden op www.paasweekendmarle.nl. Om 16.15 uur is er een optreden van de kinderen. Ook zal er ‘s middags een brommercross verreden worden voor kinderen uit Marle en omstreken. Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf onder begeleiding van ouder/verzorger.

Tweede paasdag

Op maandag 18 april zal om 10.00 uur de Trekkerslep van start gaan. Deelnemers gaan in verschillende gewichtsklassen strijden om de bekers en natuurlijk de eer. “Na 2 jaar geen trekkerslep wordt het wel weer tijd”, zegt de organisatie. ‘s Middags is voor de jongere sleper de skeltertrek. Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf bij de tent. De kinderen zullen in verschillende leeftijdsgroepen strijden voor de prijzen. Aansluitend zal in de tent de band ‘De Bunzings’ spelen. Deze heren spelen covers en eigen geschreven rocknummers in het Engels en dialect.

Voor meer informatie en acties kunt u kijken op de Facebookpagina Paasweekend Marle of op de website www.paasweekendmarle.nl. “Wij hebben er ontzettend veel zin in, wij hopen dat u dat ook weer heeft”, aldus de enthousiaste organisatoren.

Tekst: EG-Wél

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17