Afbeelding

Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten!

Uitgaan

NIJVERDAL - Juf Roos is de vrolijkste juf van Nederland en ze komt naar het ZINiN Theater met haar nieuwe show ‘Een partijtje voor Gijs’ op zaterdag 18 mei. ‘Een partijtje voor Gijs’ is een interactieve voorstelling voor kinderen, waarbij ze kunnen meezingen met al hun favoriete liedjes. Er zijn shows om 14.00 uur en 16.00 uur, en er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Juf Roos is bekend van YouTube en RTL Telekids. Haar programma heeft een echt Hollands tintje, met liedjes die ouders nog kennen uit hun eigen jeugd. Maar de meeste kinderen kennen haar van haar YouTube-kanaal, waar ze samen met haar grappige buurjongen Gijs allerlei avonturen beleeft.

In ‘Een partijtje voor Gijs’ viert Gijs zijn verjaardag, en Juf Roos neemt de kinderen mee op een muzikale reis langs alle feestlocaties. Samen beleven ze spannende avonturen en zingen ze vrolijke liedjes. Het belooft een vrolijke voorstelling te worden!

Deze show is interactief: kinderen mogen meedenken, roepen en dansen op het toneel. Met kleurrijke decors en vrolijke muziek worden de kinderen meegenomen in de magische wereld van Juf Roos en Gijs.

Reserveer kaartjes via www.zinin.com, bel naar de reserveerlijn (0548) 624489, of koop ze aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Wees er snel bij, want de kaartjes gaan hard!

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11