JO o16 in Montenegro.
JO o16 in Montenegro. Foto: waterpolo.nl

Ravijnspelers spelen voor Oranje en Jong Oranje

Algemeen

NIJVERDAL - De waterpolocompetitie ligt in de zomerperiode stil, maar dat  betekent niet dat de spelers van Z&PC Het Ravijn niet met hun favoriete sport bezig zijn. Integendeel. 

Jorn Muller, speler van de landskampioen, heren 1 van Het Ravijn, is op dit moment met het Oranje van bondscoach Harry van der Meer op Kreta, waar deelgenomen wordt aan de Samartzidis Cup ter voorbereiding op het EK dat van 27 augustus tot en met 10 september plaatsvindt in het Kroatische Split. 

Ook enkele jeugdspelers van Het Ravijn spelen met Jong Oranje op een spraakmakend toernooi in het Kroatische Montenegro, waterpolo-land bij uitstek. Het zijn de Ravijntalenten David de Vries en Samuel van Benten, laatstgenoemde is keeper in de jeugd van Het Ravijn. Zij spelen onder leiding van jeugdbondscoach Zeno Reuten, trainer-coach van landskampioen heren 1 van Het Ravijn, van donderdag 28 juli tot en met zaterdag 30 juli mee aan een sterk bezet toernooi. De ploeg van Reuten speelt in drie dagen achtereenvolgens tegen Montenegro, Italië, Kroatië, Servië en Hongarije. 

Dames 1 speelster Noa de Vries en Daisy Logtens zijn bij het EJK toernooi in Netanya, Israël als vierde geëindigd. In de strijd om het brons verloor de ploeg van Bas de Jong met slechts 1 punt, het werd 9-10, van Griekenland.


EJK meisjes tot 19 jaar. - Foto: waterpolo.nl

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50