Afbeelding
Foto: Emile Willems

De Literaire Pubquiz komt eraan!

Nieuws

NIJVERDAL - De werkgroep ZINiN Taal organiseert ook dit jaar weer de Literaire Pubquiz, waarbij het boekenweekthema ‘Bij ons in de familie’ een centrale rol speelt. Ben jij een echte boekenwurm en zit je dagelijks met je neus in de boeken? Meld je dan zeker aan! Je kunt als team van vijf personen meedoen op donderdag 14 maart in De Smidse. De avond start om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur. Het belooft weer een avond vol uitdaging en plezier te worden, waarbij jouw kennis over de boeiende wereld van boeken, liedjes met literaire verwijzingen, stripboeken en gedichten getest zal worden.

Ook dit jaar zal de spannende kennisquiz voor de literatuurkenners uit de gemeente Hellendoorn e.o. gehouden worden. Het thema van de Boekenweek, ‘Bij ons in de familie’, zal een centrale rol spelen in de quiz. Want laten we eerlijk zijn, iedereen maakt deel uit van een familie en deze banden kunnen een rijke bron zijn van inspiratie en verhalen. Het belooft dan ook weer een avond vol uitdaging en plezier te worden, waarbij de kennis over de boeiende wereld van boeken en literatuur getest zal worden. Natuurlijk zijn er weer vragen over liedjes met literaire verwijzingen, stripboeken en gedichten. De avond wordt afgesloten met een verrassende laatste ronde. 

Je kunt je voor 7 maart als team aanmelden op brein-reis@zinin.com of telefonisch via de ZINiN Bibliotheek 0548-613342. Vermeld wel de namen van de deelnemers, er mogen maximaal vijf deelnemers per team meedoen.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 6 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11