In de film 'Back to Black' wordt haar levensverhaal verteld vanuit haar eigen perspectief, waarbij regisseur Sam Taylor-Johnson haar eigen woorden als leidraad nam.
In de film 'Back to Black' wordt haar levensverhaal verteld vanuit haar eigen perspectief, waarbij regisseur Sam Taylor-Johnson haar eigen woorden als leidraad nam.

Film ‘Back to Black’ over Amy Winehouse te zien bij ZINema

Uitgaan

NIJVERDAL - ZINema vertoont vanaf zondag 19 mei de film ‘Back to Black’ over het leven van Amy Winehouse.

Amy Winehouse groeide tijdens haar leven al uit tot een icoon, ondanks haar frequente optredens op het podium in beschonken toestand en haar vaak negatieve verschijning in de media. ‘Back to Black’ neemt bezoekers niet mee op een reis door een glanzende carrière, maar loodst hen door het leven van Amy Winehouse zelf. Van haar bescheiden begin als artiest tot haar wereldwijde triomfen en meerdere Grammy-overwinningen, wordt het verhaal verteld vanuit Amy’s eigen perspectief. De film belicht ook de sterke band met haar oma, evenals de gecompliceerde relatie met haar vader Mitch. En dan is er natuurlijk nog haar tumultueuze romance met Blake Fielder-Civil. En last but not least is er het eindeloze gevecht tegen haar demonen van verslaving, eetstoornissen en zelfdestructief gedrag, terwijl de Britse pers haar voortdurend op de hielen zit. 

Kaarten reserveren

Vanaf zondag 19 mei is deze film te zien bij ZINema. Kijk voor de speeldata op www.zinin.com. Kaarten voor ‘Back to Black’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch kaarten bestellen kan ook via 0548-624489.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11