Afbeelding

Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw

Algemeen

Op zoek naar trendy kleding? Dan is het een aanrader om bij Sans-online eens te kijken bij de dameskleding van het merk Zoso. Een modemerk van Nederlandse bodem, dat gaat voor een stijlvolle uitstraling, maar zeker ook voor de casual look.

Zoso heeft oog voor details en maakt veel gebruik van prints en wie denkt dat prints lastig te combineren zijn met elkaar, heeft het goed mis. Vanzelfsprekend kunnen prints en effen heel goed samen gedragen worden, maar Zoso maakt het nog makkelijker. Zo hebben ze naast broeken, jasjes, blouses en jurkjes in een effen kleur ook kledingstukken uitgevoerd met dezelfde print. Dus combineer gerust dat jasje en broek!

Kleding van Zoso oogt niet alleen goed, maar is ook makkelijk door de kreukvrije travelstof en staat ook bekend om het draagcomfort. Een goed voorbeeld daarvan zijn de broeken van katoen, viscose of polyamide in combinatie met elastan met een perfecte pasvorm. Het gevoel alsof je in een joggingbroek rondloopt, maar dan met heel veel meer stijl! Ontdek het zelf ook bij Sans-online.

Afbeelding
Groot onderhoud aan Burgemeester H. Boersingel 1 uur geleden
Afbeelding
Ruiters van de Hertruiters hadden succesvol weekend 13 uur geleden
Afbeelding
Programma voor 945-jarig bestaan dorp Hellendoorn is bekend 15 uur geleden
Afbeelding
NKC '51 1 speelt lastige wedstrijd tegen Ritola 16 uur geleden
Afbeelding
ZINiN informeert over digitale overheid 19 uur geleden
Afbeelding
Dauwpop festival verrast 21.000 bezoekers 6 jun., 14:02
Afbeelding
SVVN door naar kwartfinale nacompetitie 6 jun., 13:35
Afbeelding
Kom beleven en proeven bij boerderij Suydbroek 6 jun., 07:53