Afbeelding

Bloemstukjes maken tijdens inloopochtend Trefpunt Minima

Human Interest

NIJVERDAL - Onder leiding van Ina Muller maakten deelnemers bloemstukjes voor Pasen tijdens de inloopochtend van Trefpunt Minima op 19 maart.

In de kelder van ‘t Spectrum waren er in totaal 19 personen aanwezig die een bloemstukje konden maken. Het was een gezellige ochtend waarbij de deelnemers, onder het genot van een kopje koffie of thee, ook met elkaar konden praten over de zorgen en eventuele problemen waar ze tegenaan lopen. Een moment van herkenning, maar soms ook onderwerpen die de aandacht van de gemeentelijke overheid verdienen. Deze onderwerpen worden dan weer op de agenda van het Cliëntenplatform gezet zodat het met de wethouder besproken kan worden. Op deze manier hoopt ook Trefpunt Minima een bijdrage te kunnen leveren aan het helpen oplossen van knelpunten voor de Minima in deze gemeente. Maar een inloopochtend is vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. 

Voor de inloopochtend van april staat een bezoek aan Intratuin op het programma. Nadere berichtgeving daarover volgt nog. De activiteiten voor de inloopochtend kunnen allemaal gratis aan de deelnemers aangeboden worden, onder andere dankzij bijdragen vanuit het dorpsbudget Nijverdal, Stichting Ondersteuning Senioren en de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn. 

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11