Afbeelding

Bloemstukjes maken tijdens inloopochtend Trefpunt Minima

Human Interest

NIJVERDAL - Onder leiding van Ina Muller maakten deelnemers bloemstukjes voor Pasen tijdens de inloopochtend van Trefpunt Minima op 19 maart.

In de kelder van ‘t Spectrum waren er in totaal 19 personen aanwezig die een bloemstukje konden maken. Het was een gezellige ochtend waarbij de deelnemers, onder het genot van een kopje koffie of thee, ook met elkaar konden praten over de zorgen en eventuele problemen waar ze tegenaan lopen. Een moment van herkenning, maar soms ook onderwerpen die de aandacht van de gemeentelijke overheid verdienen. Deze onderwerpen worden dan weer op de agenda van het Cliëntenplatform gezet zodat het met de wethouder besproken kan worden. Op deze manier hoopt ook Trefpunt Minima een bijdrage te kunnen leveren aan het helpen oplossen van knelpunten voor de Minima in deze gemeente. Maar een inloopochtend is vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. 

Voor de inloopochtend van april staat een bezoek aan Intratuin op het programma. Nadere berichtgeving daarover volgt nog. De activiteiten voor de inloopochtend kunnen allemaal gratis aan de deelnemers aangeboden worden, onder andere dankzij bijdragen vanuit het dorpsbudget Nijverdal, Stichting Ondersteuning Senioren en de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn. 

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 4 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 11 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 16 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01